2 thoughts on “iSnooze”

  1. Wat je ook gewoon kunt doen is in je Scheduled Tasks een task aanmaken en winamp.m3u (in je Winamp map) starten. winamp.m3u is de laatste playlist die je hebt gebruikt in Winamp. Zo heb je dus altijd je meest recente playlist als wekker. :)

  2. Klopt, dat deed ik voorheen ook altijd, werkte prima. Maar sinds de vorige herinstallatie gebruik ik geen Winamp meer. Ik vond de media library van Winamp niet lekker werken en die van iTunes een stuk relaxter, en aangezien mijn collectie nu rond de 70gb zit (waarvan een hoop dubbele, slechte versies of gewoon onzin) wou ik een betere collectie-management tool om daar wat aan te doen.

    Overigens wat handigheidjes aan deze iTunes wekkers boven scheduled tasks: ze kunnen automatisch harder gaan draaien (iSnooze automatisch van 30% naar 100%, alarm kun je zelf volumes kiezen) naarmate je langer luistert, je kunt een smart playlist als wake-up playlist kiezen waardoor deze dynamisch geupdate wordt, en je kunt bepaalde alarmpatronen opslaan en hergebruiken.

Zeg het maar