In de categorie ‘nieuwe ervaringen’: ik doe met Roel dit weekend mee aan de 36 Hours, een liftwedstrijd waarin we binnen 36 uur zo ver mogelijk van Enschede weg moeten komen – en ook weer terug. Ik heb alleen nog nooit in m’n leven gelift (“Waarom zou ik liften, ik heb toch een auto?”), dus dit moet wel een grootsch avontuur worden.

Gelukkig weet m’n moeder niet dat ik dit ga doen, anders ging ik me toch een hoop shit over me heen krijgen 🙂

(Update)
Ik lees net het reglement, en het valt me op dat punt 12 totaal zinloos is:

12. Openbaar vervoer en dergelijke is alleen toegestaan in UITERSTE noodgevallen en resulteert in diskwalificatie.

Dus ik mag alleen in UITERSTE noodgevallen met het openbaar vervoer – maar dan ben ik nog steeds gediskwalificeerd. Dus ik mag NIET met het openbaar vervoer. Of, alternatief, ik mag als ik er zin in heb gewoon met het openbaar vervoer. Maar dan ben ik wel gediskwalificeerd. Hmmmmm…

7 Comments on “36 Hours – deel I

What do you think?