Digitale Fotografie sites

Ik ben een beetje op zoek naar sites over digitale fotografie om beter te leren omgaan met de 350d. Is toch zo’n 1200 euro aan gear, zonde om daar niet heel goed mee te worden. Wie heeft er nog interessante links? Ben net deze tegengekomen:

Photography is all about light

9 thoughts on “Digitale Fotografie sites”

  1. In mijn master (Design & Styling) zit ook het keuzevak ‘productfotografie’. In voorgaande jaren bleek dit erg leerzaam en interessant te zijn. Dit jaar wordt het uitgebreid van 2 naar 5 ECTS. Wellicht dat dit vak in het kader van jouw afstuderen een optie is, collegegeld betaal je toch;)

  2. Ik heb net te horen gekregen dat ik geen vakken van andere studies mag kiezen, behalve als ik kan uitleggen dat ze bv in het verlengde liggen van m’n minor. Wel fijn dat de ‘keuzeruimte’ je ook zoveel keuze laat… :(

  3. Extra vakken mag natuurlijk altijd. Je hebt er alleen niets aan voor je studie. Maar je kunt het zien als een gratis opleiding oid. Of je het vak haalt of niet maakt ook niet uit.

  4. Goed punt… ben meteen maar even wezen kijken op VIST maar productfotografie blijkt dan weer als vooreis “Bachelor IO” te hebben… das natuurlijk wel wat lastig :)
    Ik ga even kijken of ik nog wat speling heb in m’n rooster, op zich zou het een boeiend vak kunnen zijn om erbij te doen.

  5. Je kunt (als het goed is) het vak altijd volgen, alleen moet je even lobby’en bij de coordinatoren als je je cijfer geregistreerd wil hebben.

Zeg het maar