En weer een intro overleefd. Waarschijnlijk dit keer met longontsteking; ik voel me in ieder geval intens slecht. Maar het was de moeite waard, want dit jaar hadden we hele leuke, lieve kindjes (waarvan de rest ook nog lid moeten gaan worden *hint* ;)). Natuurlijk was ik ook dit jaar weer oom: wel de lusten, niet de lasten. Geen verantwoordelijkheid maar wel mensen om veel bier mee te drinken. Ik geloof dat niemand het heel erg vond 🙂

Okee even ietsje serieuzer, mijn intro dit jaar in ‘t kort:

 • Nieuwe AEGEE caravan! Ze is mooi. Maar ik vind het toch jammer dat ze niet Priscilla heet.
 • MonduDamo doegroepfilmpje, wat toch wel beduidend leuker zou zijn geweest als het betreffende damesdispuut zich ook in rode badpakken had gehuld en onwetende omstanders uit het water had gered, maar desondanks wel tot een prima doegroep leidde ;).
 • Openingsfeest: Zolang de DJs onder bedwang werden gehouden ging het allemaal prima, leuk begin van de intro in Asterion.
 • 538 feest: Pino! Pino! Pino! Pino! Oh, en nog in het zand gestaan bij de VB. Baal er nog steeds van dat ze daar beter licht hebben dan in Asterion… Was wel een aardig feestje.
 • Pakkerijfeest: Afgezien van de band, die eigenlijk gewoon heel slecht was (sorry, maar geen lichten meenemen en halfbekende nummers spelen is gewoon niet tactisch als je een feestband moet zijn), prima feestje voor de Pakkerij. Heb het laatste anderhalf uur niet echt meer meegemaakt, want toen stond ik aan de verkeerde kant van de bar muziek te draaien. Werd toen wel een goed feest, net voor vieren werd het me door het SB letterlijk verboden ook nog maar één nummer te draaien, zo druk was het nog bij ons – en zo leeg in de rest van de Pakkerij.
 • In Hengelo was het ontiegelijk slecht van de UT-IK dat ze niet genoeg kaartjes hadden om alle kids naar het cabaret te laten gaan – en niet in staat waren om zelf iets te regelen voor de doegroepen die niet naar binnen konden. Sorry, maar dat is gewoon incompetent. Uiteindelijk hebben we nog acht kaartjes kunnen scroungen voor onze kiddos en konden ze naar binnen, wij zijn op een terrasje gaan zitten.
 • Zaterdag de hele dag rondgereden met de caravan, daarna cocktailparty in Asterion! Weet er zelf niet heel veel meer bewust van, maar iedereen was heel aardig met het invullen van alle blanks – dus ik weet nu dat ik een hele leuke avond heb gehad 😉
 • Zondag eerste dag griep, geslapen en geprobeerd ietsje beter te worden… Niet gelukt.
 • Maandag tweede dag griep.
 • Dinsdag derde dag griep. Voelde me nu alleen maar slechter. Toch naar de kroegavond geweest en vervolgens zonder fiets naar huis gelopen, want die was natuurlijk gejat. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat karma alwetend is en die HBO’r later ooit een keer door een dronken chauffeur omver gereden wordt – niet als wraak, natuurlijk, maar als rechtvaardigheid.
 • Een nieuwe fiets gekocht! En daarna door naar het concert op de Oude Markt! De Corona’s, Henk Westbroek, Guillermo en Tropical Danny en Di-Rect. Niet precies mijn favorieten (helemaal niet zelfs) maar prima uit te houden. Sommige Di-Rect nummers blijken daadwerkelijk leuk! Feestje daarna was wel aardig, maar was eigenlijk te gesloopt om het echt heel leuk te vinden.
 • Einddag. Totaal trashed naar de UT gegaan, met de kiddos meegedaan aan het wereldrecord skippyballen, geprobeerd koffie en chocolademelk en wat snacks te kopen op de UT maar alles was dicht (serieus: sluit de Unionbar dan gewoon helemaal of zet ‘m op normale tijdstippen open….) dus bij de mensa wat pre-gegeten. Niet teveel, want we gingen meteen door naar het ‘International Dinner‘ – en we hebben daar meteen spijt van gehad. Te weinig, niet lekker, te langzaam… Jammergenoeg geen tijd om iets tussendoor te eten, want we moesten meteen door naar de lotingshow. Vervolgens in de tent gestaan en uiteindelijk ergens in de Bastille terechtgekomen, waar één voor één de moeheid iedereen trof en besloten werd toch maar het bed op te zoeken…

En nu ga ik eindelijk slapen. Heb er zo’n zin in. Even wat pijnstillers en ontstekingsremmers slikken en dan m’n warme bedje in. Ik zie jullie allemaal volgende week wel, dan ben ik misschien weer levend.

8 Comments on “Intro 2006

What do you think?