Ik was aan het wachten op de Showtime keynote van Apple gister, in de hoop dat er een gave nieuwe iPod zou worden aangekondigd. Ik wil al eeuwen een iPod maar kon ze eigenlijk niet verantwoorden ten opzichte van andere MP3 spelers, die goedkoper zijn en meer functies hebben. Maar nu ik overgestapt ben op iTunes is het eigenlijk heel onhandig om niet een iPod te hebben! (ja, zwakke rationalisatie, ik weet het)
Er zijn wel wat iPod upgrades aangekondigd, maar geen nieuwe types (dus geen iTalk). De upgrades maken de keuze echter niet makkelijker. Ik twijfel nu heel erg tussen:

iPod Nano
iPod Nano Zwart, 8gb – €249,00

en

iPod
iPod Zwart, 30gb – €289,00

Het verschilt 40 euro qua kosten, maar het scheelt wel heel veel in mogelijkheden – en grootte. De Nano is lief en klein, de normale iPod is… nou ja, groot is het woord niet, maar hij is niet zo klein als de Nano. Daarentegen kan ie wel video spelen en heeft hij 30gb aan HD ruimte. Ik ben er nog niet helemaal over uit. Misschien als ik er een tijdje mee speel in de winkel, dat ik dan een beter beeld krijg van wat ik echt wil…

11 Comments on “iPods

What do you think?