iPods

Ik was aan het wachten op de Showtime keynote van Apple gister, in de hoop dat er een gave nieuwe iPod zou worden aangekondigd. Ik wil al eeuwen een iPod maar kon ze eigenlijk niet verantwoorden ten opzichte van andere MP3 spelers, die goedkoper zijn en meer functies hebben. Maar nu ik overgestapt ben op iTunes is het eigenlijk heel onhandig om niet een iPod te hebben! (ja, zwakke rationalisatie, ik weet het)
Er zijn wel wat iPod upgrades aangekondigd, maar geen nieuwe types (dus geen iTalk). De upgrades maken de keuze echter niet makkelijker. Ik twijfel nu heel erg tussen:

iPod Nano
iPod Nano Zwart, 8gb – €249,00

en

iPod
iPod Zwart, 30gb – €289,00

Het verschilt 40 euro qua kosten, maar het scheelt wel heel veel in mogelijkheden – en grootte. De Nano is lief en klein, de normale iPod is… nou ja, groot is het woord niet, maar hij is niet zo klein als de Nano. Daarentegen kan ie wel video spelen en heeft hij 30gb aan HD ruimte. Ik ben er nog niet helemaal over uit. Misschien als ik er een tijdje mee speel in de winkel, dat ik dan een beter beeld krijg van wat ik echt wil…

11 thoughts on “iPods”

  1. bedenk ook dat je de iPod kan gebruiken als photostorage doormiddel van de iPod connector, dan is meer GB weer een stuk handiger in combinatie met je 350D. Hoeveel GB is je mp3 collectie eigenlijk?

  2. M’n totale mp3 collectie is 74GB, maar dat is inclusief audiobooks en m’n mix-collectie voor in de kroeg (die is apart van m’n iTunes library, aangezien ik die nummers nooit draai in m’n eigen kamer. Apres ski in de kroeg oke, maar niet in m’n huis) en een hele hoop albums waar ik eigenlijk maar 1 of 2 nummers van leuk vind. Op den duur moet ik eens flink gaan knippen in die albums… Op de gok zou ik zeggen dat ik zo’n 20-30gb aan ‘echte’ muziek, die ik ook daadwerkelijk zou willen horen, op m’n PC heb staan.

  3. Ga voor de Nano, supermooie foto functie en die heeft ook meer gave add ons (hardware) dan de gewone. Ik heb er al mijn muziek op en veel foto’s en nog nooit ruimte te kort gehad!

  4. Zeg guy, er gaat toch iets niet helemaal goed met die reacties op je site. De auteurs zijn niet hetzelfde gescheiden als de wit/grijze vlakken…

  5. Ow, bizar, zie het nu ook. Maar dat doet ie alleen in Internet Explorer… extra reden om Firefox te gebruiken ;) Ik ga nog wel even uitzoeken hoe ik dat kan fixen, vast ergens een CSS bug. Ik ga dan trouwens ook meteen de smileys vervangen, want ik erger me kapot aan deze smileys…. denk dat ik die van GoT jat.

Zeg het maar