Wat de fuck… Ik weeg mezelf al een maand of 8/9 een keer of 2, 3 per week. ‘s ochtends bij het wakker worden, nadat ik heb gedouched en gescheten enzo, dus redelijk consistent. Ik kom altijd uit op de 70,nogwat kilo, met soms wat kleine uitstapjes naar boven toe, maar nooit de 69 in. Ik leef nu één week gezond: geen alcohol, geen frisdrank, geen simpele koolhydraten (suiker), zo min mogelijk slecht vet, proberen onder de 1500 kcal per dag te blijven. Prima enzo, maar vanochtend woog ik mezelf voor de eerste keer en nu weeg ik 67,3 kilo.

Het is niet normaal om 2,7 kilo in een week af te vallen, zeker niet als je erbij bedankt dat ik nog niet ben begonnen met sporten (Fitness/krachthonk unit moeten nog even aan m’n SUAC toegevoegd worden). Volgens BFFM betekent dat dat ik spiermassa aan het verbranden ben in plaats van vet 🙁 ik ga toch deze week maar even achter die kaart aan, ik heb al niet zoveel spieren.

4 Comments on “Afvallen, deel 2

What do you think?