iPod Nano RED

Als ze nou 2 maanden eerder waren uitgekomen met de 8gb RED Nano had ik ‘m wel gekocht. Vind het een prima initiatief om te steunen en een rode iPod Nano is eigenlijk best wel gaaf…

6 thoughts on “iPod Nano RED”

 1. Ik zit nog steeds te wachten tot ze met een blauwe komen. Deze is aardig, maar niet meer dan aardig. Tot nu toe vind ik de zwarte nog het mooiste.

 2. Ik vind zwart een beetje saai, deze felrood juist lekker levendig. Maar het gaat me ook meer om het anti-AIDS initiatief wat erachter zit. Als je een specifiek kleurtje wil kun je nog altijd naar Colorware toe…

 3. Dat lijkt idd niet slim. Ik bedoel, rekenen ze alleen op de weifelaars die met dit extra zetje toch eindelijk maar wel een Nano gaan kopen? De meeste mensen die ‘t echt heel graag wilden zullen toch onderhand al een Nano hebben, vooral nu ze net die nieuwe hadden uitgebracht.

  En ik ben heel blij met mijn blauwe Mini. Blauw is mooi. :D ;P

 4. ‘k vind hem nergens (in belgie),
  de i-pod nano red 4 GB
  selexion heeft em nie, vandenboore ook nie
  wie wel?
  als iemand een winkel weet waar ‘k die ipod kan vinde, gelieve mij dat dan te vertellen :-)

Zeg het maar