1 Grolsch voor…

Misschien heb je wel gehoord van One Red Paperclip, een kerel die zich door middel van het traditionele ruilspel vanaf één rode paperclip omhoog heeft gewerkt naar een huis… dat idee gebruikt Grolsch voor de reclame van hun nieuwe flesje:

11 thoughts on “1 Grolsch voor…”

 1. Lijkt een beetje op het appel en ei-spel, ook. Reclame had wat korter, scherper gemogen, maar het nieuwe flesje ziet er wel goed uit.

 2. Wat is het verschil tussen het traditionele ruilspel en het appel en ei-spel?
  Ik vind het flesje ook niet geschikt trouwens…

 3. Ow, ik vind het nieuwe flesje wel mooi. Het is de stijl van het beugelflesje, wat ik altijd al een mooier flesje vond, maar dan zonder de beugeltop.

 4. Mooi is allemaal leuk en aardig, maar de consument (wij dus!) kunnen het allemaal betalen. En gezien de hoeveelheid Grolsch die wij jaarlijks consumeren, zijn dit geen positieve ontwikkelingen.

 5. Mooi om te zien dat Grolsch toch nog iets doet met mijn ontwerp van 1,5 jaar geleden :) Helaas krijg ik er NUL credits voor…

 6. @Guy: Prijs gaat wel omhoog, want er zit 10% meer in.

  @Evan: Kun je geen ‘prior-art’ indienen oid? :)

 7. @vdH: Weet je ook hoeveel de prijs meer omhoog gaat? Staat dat in balans met de 10% meer bier? Dan zou ik ook nog steeds niet klagen.

 8. No clue, maar als er 10% meer in gaat, en Grolsch al klaagde over de prijs bij Albert Heijn, gaatie vast en zeker omhoog. Kijk, alstie met 10% omhoog gaat is er niets aan de hand, maar als het meer is, wordt je dus genaaid.
  I guess we’ll see :)

Zeg het maar