Much to my chagrin, Unsleepable hasn’t been updated in a while and it doesn’t seem likely it will support WordPress 2.1 in the near future. I guess that teaches me for using a non-standard K2 variant. That means there’s another site redesign in the works, this time based on regular old K2 again. It will probably coincide with my GuySie.nl redesign (which has been floating around my head for a month or two now).

And now that we’re mentioning changes, here’s another one:
Ik ga weer in het Nederlands schrijven.

Heb het nu 2 maanden in het Engels gedaan en hoewel het me prima bevalt is het puur een easy way out. Ik ben ooit begonnen met bloggen om betere copy te leren schrijven in de taal waarin ik waarschijnlijk later moet werken. In het Engels schrijven voelt zoveel natuurlijker aan, maar dat is natuurlijk bar slecht als ik in Nederland een marketeer wil worden. Dus ik moet mezelf pushen om meer en beter te schrijven, in het Nederlands.

Ik weet nog niet zeker hoe ik dat precies ga doen, of ik de site bilingual ga maken (ik weet ook niet wat de mogelijkheden van WordPress daarvoor zijn) of om de zoveel tijd een Engelse post doe op een voornamelijk Nederlandse blog, maar kijk niet te verrast op als de site er binnenkort weer anders uit ziet.

3 Comments on “Redesign – again.

What do you think?