TrueBlue is geupdate naar 1.4 en het was toch tijd om maar weer eens wat te klussen aan de site. Daar ben ik vandaag mee bezig, dus het kan er allemaal wat raar uit zien.

[update]: TrueBlue 1.4 was een bugfest onder IE… ben nu aan het kijken naar Redoable… Hmmm, ik weet het niet. Het niet geupdate worden van Unsleepable was de reden waarom ik van k2-klonen afstapte, maar deze is wel mooi…

[update]: Redoable was ook te buggy voor woorden. Check het support forum voor een lijst ongoing issues; hopelijk gefixt met versie 1.2 die gepland is. Ik begin er maar niet aan, hoe leuk ik ‘m ook vind.

[update]: Wow. Klate2. Geen idee hoe ik deze nog nooit eerder ben tegengekomen, dit is wel de shit. Check bv de shelf onderaan (zie de More link in de footer, of klik hier). Tada! Gave shit. Wel weer een K2 mod in plaats van een theme, maar zooo de moeite waard.

[update]: Klate2 heeft ook support voor zogenaamde ‘Sawchuck classes’, daarmee kun je bv download links en alerts meer aandacht laten trekken in je posts. Ziet er best leuk uit:

Download een file

Alert dat er iets is

Trek aandacht

Is nog under construction

Iets heel anders

Stukjes code

12 Comments on “Redesign zoveel

What do you think?