Ik ben in m’n loze uurtjes weer een ander boek over afvallen aan het lezen, in dit geval Body For Life. Niet omdat ik verwacht dat boeken lezen me magisch gaat helpen, maar omdat ik BFFM (m’n huidige dieetprogramma) weinig houvast vind bieden op het gebied van sporten. Er staat dat ik zo vaak moet cardio’n, zo vaak moet krachthonken – maar wat doe ik daar dan?! Volgens reviews heeft Body For Life dezelfde basisinformatie over voeding, maar met een veel specifiekere nadruk op wat je precies moet doen aan sport. Ben benieuwd. Wat me wel opviel was dat BFL heel erg de aandacht richt op de succesverhalen, de mensen die elk jaar hun before en after foto’s insturen voor de Body For Life challenge. Ik vond mezelf best aardig gaan het afgelopen half jaar, maar ik ben nog nergens: check de BFL kampioenen van 2006.

5 Comments on “Body for Life

What do you think?