Ik voel me misselijk, duizelig, kort-ademig en moe… ik ben voor het eerst wezen hardlopen. Of nou ja, hardlopen, meer een soort van paar minuten rennen – paar minuten op de stoep proberen weer adem te krijgen – etc. 2 kilometer in 20 minuten, toen trok ik het echt niet meer. Laten we het er maar op houden dat ik nog een lange weg te gaan heb. Maar goed, het afvallen is me ook wel redelijk gelukt. Dus nu ga ik voor conditie krijgen… en dat buikje wegwerken. Ik heb een Nike+ account aangemaakt en ik zit ff te kijken hoe ik de WordPress plugin werkende krijg, dan kan de hele wereld meegenieten van mijn gebrek aan conditie.

M’n gewicht blijft redelijk stabiel, net boven de 60kg hangen:

Met m’n slechte conditie is het misschien een idee om de eerste weken een veilig trainingschema te hanteren, zoals deze van NikeRunning.

3 Comments on “Nike+ dag 1

What do you think?