Dag 2.

Week 1 Wednesday: 20 min: walk 1 min, jog 1 min

Vandaag was het voor mij 2,27km in 20:31, instortpunt pas op minuut 18. Niet gepauzeerd maar enkel wat langzamer gelopen. Het gaat dus sowieso al beter. Vrijdag kan ik misschien de hele 20 minuten lopen zonder te moeten stoppen. Ik weet ook niet of ik volgende week al over kan op het week 2 schema, want dat is 1 minuut lopen gevolgd door 2 minuten rennen – dat haal ik volgens mij nu nooit. Heb nog steeds hetzelfde probleem: geen spierpijn, later ook niet echt helemaal kapot. Door m’n slechte conditie en m’n asthma kan ik fysiek m’n lichaam nog niet ver genoeg pushen. Moet daar dus eerst aan werken.


Jep, definitely een plateau. Heb volgens Nike+ met alle keren rennen ook pas 405 calorieën verbrand, das nog niet eens een avondmaaltijd.

3 Comments on “Nikerunning week 1, woensdag

What do you think?