Twee maanden geleden schreef ik dit op m’n blog over m’n verdere afvalplannen. Tot mijn spijt moet ik zeggen dat ik er nog niks van waargemaakt heb. Ik blijf redelijk stabiel rond de 60kg hangen, mijn algehele plaatje ziet er zo uit:

Het wordt er dus niet slechter op, maar ook niet beter. Mijn lichaamsvetpercentage is nog geen procent veranderd en ik ben nog niet consequent aan het sporten. Ik heb kort even geprobeerd te hardlopen maar dat ging mis toen m’n knie pijn begon te doen. Ik ga morgen in de herkansing, weer vanaf dag 1. Kijken of ik het dit keer wel ga halen.

Op 19 april ging het tweede half jaar in, dus ik heb nog ongeveer 5 maanden om dat doel van 14% te halen: 60kg blijven maar 7% vet inwisselen voor spieren. We gaan het nog een keer proberen.

4 Comments on “Afvallen – 7 maanden

What do you think?