Toen ik vanavond bij Asterion aankwam heb ik nog even wat foto’s genomen van de Pakkerij om HDR experimenten mee uit te voeren. Ik ben nu niet geheel in nuchtere toestand dus dit zal niet de beste HDR ooit zijn (daarnaast heb ik nog een hele hoop pogingen in RAW gedaan die ik nu niet kan verwerken), maar alsnog is dit een aardige foto van de Pakkerij:

Update: Ik heb de HDR nu ook even door PTLens heen gehaald om te kijken of het daar beter van zou worden. Het ziet er allemaal nu wel wat rechter uit, zie onderste twee foto’s!

HDR test Pakkerij, origineel
HDR test 3, origineel

HDR test Pakkerij, HDR tonemapped
HDR test 3, HDR tonemapped

HDR test Pakkerij, HDR tonemapped en PTLens undistorted
HDR test 3, HDR undistorted

HDR test Pakkerij, HDR tonemapped en PTLens undistorted and perspectived
HDR test 3, HDR undistorted 2

6 Comments on “Tweede HDR test

What do you think?