Het is weer eens tijd voor een round-up.

Ik hou van poolen. Ik hou van pooltafels. Ik hou van TV kijken. Ik hou van TVs. Ik hou van drinken. Ik hou van bars. Tot zover is het logisch. Wie heeft er echter bedacht dat deze aparte elementen samen ook een goed idee zouden zijn?

Definitely een wtf moment. (via)

In de categorie ‘leuk dat tunen en stylen van auto’s, maar je kunt ook te ver gaan’: De Smart Eleanor

(via)

Steampunk is een fictie genre waarin technologie nooit verder is gekomen dan de Victoriaanse stoomtijd. Het is de laatste tijd erg populair om ook objecten te modden alsof ze uit een steampunk verhaal komen, zoals deze monitor en toetsenbord combinatie:

Meer plaatjes van vergelijkbare mods na de link.

Die vervelende klapstoeltjes en -tafels die we altijd tevoorschijn moeten halen bij bijeenkomsten zijn een stukje gaver geworden – Nils-Frederking heeft wat nieuws gedesigned:

(via, YouTube)

High-speed camera’s zijn ultiem gaaf. Soms verbaast het je hoe dingen eruit zien als de tijd bijna stilstaat. Melk in je koffie gooien is daar één van:

(Linkt naar meer foto’s)

Een Heroes injoke:

Save the Princess. Save the World.

En als laatst: Reactee, een nieuwe t-shirt design toko in Amerika. Dit keer geen gave designs, maar een combinatie van het Idols SMS idee met user generated t-shirts. Op het T-shirt dat je maakt staat jouw promo tekst (bijvoorbeeld jouw DJ naam of het standpunt van jouw favoriete politieke partij, etc) met een nummer dat mensen die jou zien kunnen SMS’n. Als ze dat doen krijgen ze van het systeem automatisch een SMS terug met jouw tekst (dus bijvoorbeeld de volgende paar feesten waar staat te draaien, of informatie over hoe ze jouw partij kunnen steunen).

3 Comments on “Round-up week 24

What do you think?