Jolly Mask – Bee (Intr07 edit)

Het thema van de AEGEE-Enschede IK is dit jaar Jolly Mask – Bee, maar daar was alleen een club edit van te vinden op internet. Zo’n lange mixversie van 6 minuten is natuurlijk niet handig tijdens de intro, dan wil je een korte versie die gewoon eindeloos in playlists gegooid kan worden. Daarom heb ik met Mixmeister maar een ‘radio’ edit gemaakt:

[audio:Jolly_Mask_-_Bee_(GuyJay_Intr07_Edit).mp3]
(download)

6 thoughts on “Jolly Mask – Bee (Intr07 edit)”

  1. prima radio cut lijkt me. Nummer zelf vind ik behoorlijk lame, maar misschien moet hij nog ‘aanslaan’….

  2. Jeetje, wat een scheitnummer. Maar misschien worden wij te oud Marten, is dit wat het 18 jarige volk op dit moment wil. (is dit jumpbaar? :P)

  3. Hehehehe, volgens mij hebben we sowieso nooit echt leuke nummers als IK themas gehad… Het gaat er ook meer om dat ie opvalt en aandacht pakt tussen alle ‘normale’ nummers in, toch?

  4. Ik dacht ik stel me bescheiden op, maar blijkbaar ben ik niet de enige. Het nummer valt misschien wel op, maar wat mij betreft niet bepaald in positieve zin. Niets ten nadele van jouw editkunsten dus.

    Maareuhm… jij weet dat wel, heeft dat nummer van Ida Corr vs. Fedde in Nederland iets gedaan?

  5. Uit m’n hoofd lage notering in de top40, danwel hoge notering in de tipparade (ik bekijk die twee altijd samen). Geen heel spectaculaire performance.

Zeg het maar