Yeah baby. Speeltjes-time. Sinds deze week heb ik een nieuwe foon, de Samsung SGH-i620, en een nieuwe spelcomputer, de Xbox 360. De 620 is een Windows Mobile 6 smartfoon, maar wel in de vormgeving van de flashy Samsung sliderphones. Niet zo modieus als de RAZR drie jaar geleden was, maar wel een stuk meer functionaliteit.

De 360 is een spelcomputer, iets waar ik voorheen niet zoveel mee had. Maar gamen op een PC is tegenwoordig een veels te kostbare bezigheid geworden, de spellen kun je misschien wel ‘regelen’ (hoera campusnet) maar de hardware wordt steeds belachelijk duurder. En je moet blijven upgraden om te kunnen gamen. De 360 draait het om: geen problemen meer met hardware die te oud is, alleen moet ik vanaf nu m’n spellen weer legaal kopen… Ik heet KnightlyGuy als gamertag, voeg me toe als je ook een xbox hebt!

4 Comments on “Nieuwe speeltjes, i620 en 360

What do you think?