Nieuwe speeltjes, i620 en 360

Yeah baby. Speeltjes-time. Sinds deze week heb ik een nieuwe foon, de Samsung SGH-i620, en een nieuwe spelcomputer, de Xbox 360. De 620 is een Windows Mobile 6 smartfoon, maar wel in de vormgeving van de flashy Samsung sliderphones. Niet zo modieus als de RAZR drie jaar geleden was, maar wel een stuk meer functionaliteit.

De 360 is een spelcomputer, iets waar ik voorheen niet zoveel mee had. Maar gamen op een PC is tegenwoordig een veels te kostbare bezigheid geworden, de spellen kun je misschien wel ‘regelen’ (hoera campusnet) maar de hardware wordt steeds belachelijk duurder. En je moet blijven upgraden om te kunnen gamen. De 360 draait het om: geen problemen meer met hardware die te oud is, alleen moet ik vanaf nu m’n spellen weer legaal kopen… Ik heet KnightlyGuy als gamertag, voeg me toe als je ook een xbox hebt!


4 thoughts on “Nieuwe speeltjes, i620 en 360”

  1. Ik heb net de BETA van Call of Duty 4 – Modern Warfare gespeeld. Echt een must-have zou ik zeggen.
    Het is in mijn ogen een soort van opvolger van Counterstrike; lekkere besturing; goede graphics; specialismes binnen bepaalde groepen.
    Ook het feit dat je in de multiplayer je eigen dood terug ziet, is zeer goed voor het verbeteren van je techniek.

  2. CoD4 staat ook hoog op het lijstje bij mij… Maar eerst maar even Gears of War en Need for Speed: Carbon uitspelen. Dat gaat me al zat studiepunten kosten.

    We hebben ons hier overigens ook prima vermaakt vanavond met de trial van Bomberman Live (oldschool!) en Soul Calibur II voor de originele Xbox, die prima draait op de 360. Gewoon local multiplayer me je huisgenoten blijft de shit.

  3. Voornamelijk omdat ik me genaaid voel door Sony (hele PSP verhaal) en ik daardoor eigenlijk geen zin heb om hetzelfde mee te maken voor de PS3, die ik daarnaast ook nog eens veel te duur vind. De 360 heeft een aantal hele, hele gave spellen (Gears of War!) die ik wel wil spelen en was ook nog eens betaalbaar…

Zeg het maar