Vragenlijst imago-onderzoek consoles

Voor m’n studie ben ik op dit moment bezig met een imago onderzoek naar spelcomputers. Hoe meer respondenten ik krijg, hoe nauwkeuriger mijn onderzoek wordt. Dat betekent natuurlijk dat ik altijd meer respondenten nodig heb! Ik zou het ontzettend waarderen als je 10 minuten zou willen besteden aan het invullen van deze vragenlijst:

Imago onderzoek naar spelcomputers

Alvast bedankt!

2 thoughts on “Vragenlijst imago-onderzoek consoles”

 1. Beste Guy,

  Ik zie op jouw site dat je voor je studie een imago onderzoek hebt gedaan naar spelcomputers. Momenteel ben ik zelf ook aan het afstuderen en ga ik ook een imago onderzoek doen. Heb jij misschien nog wat nuttige tips van literatuur die ik kan gebruiken? Zou ik misschien jouw onderzoek mogen zien zodat ik een beetje een idee krijg hoe ik het aan moet pakken?

  Groetjes,

  Marjolein..

 2. Beste Guy,

  Ik ben momenteel ook bezig met een imago onderzoek! ik heb de theorie gedeelte redelijk klaar maar wil nu dus enkele vrganelijsten maken voor de klanten voor collega’s etc etc! zou ik misschien jou onderzoek kunnen inkijken of zou je me wat tips kunnen geven hoe jij het hebt aangepakt?

  Groetjes Maaike

Zeg het maar