wirelesscircle_1.jpgWat ben ik toch weer eens ‘blij’ dat ik een abbo heb bij Wireless Circle (Telfort). Ik had vorige week een nieuwe SIMkaart besteld omdat de oude regelmatig geen contact maakte met mijn telefoon. Gisteren de nieuwe erin gestopt en geactiveerd, daarna gewoon die dag ermee rondgelopen en mensen gebeld. Tot iemand opeens vroeg of ik sinds kort een ander nummer had. Uh, nee? Hoezo?…

Blijkt dat Wireless Circle ergens iets verkeerds gedaan heeft en mij of een ander z’n SIMkaart gestuurd heeft, of het verkeerde nummer op mijn SIMkaart heeft laten zetten. Lekker typisch voor Wireless Circle. Ze waren wel erg aardig aan de telefoon en zouden proberen het zo snel mogelijk op te lossen, maar ik ben dus weer onbereikbaar tot ze het gefixt hebben. MSN/mail me als je me nodig hebt.

Update: Beide SIMkaarten doen nu niks meer en het is het einde van de werkdag, dus de kans dat er vandaag nog iets gefixt wordt is wel gelijk aan nul. Dag 2 onbereikbaar (dag 3 als je de dag meetelt waarop het activeren toch zeker 6 uur langer duurde dan dat uurtje wat me beloofd werd).
Update: Dag 3 onbereikbaar, geen reactie van Wireless Circle.
Update: Yes! Een SIM kaart met mijn nummer erop! Fijn, alleen… hij moet nog geactiveerd worden. Nog steeds geen telefoon dus 🙁
Update: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh! Wireless Circle heeft alleen een helpdesk op maandag t/m vrijdag. Een heel weekend onbereikbaar dus. Ik hoop op maandag en dat ze dan de activatie wel ‘binnen een uur’ rond hebben.
Update: Ah, het lieve meisje van de helpdesk liet m’n nieuwe SIM deblokkeren en ik had na een half uur weer een werkende telefoon. Jammer genoeg hebben ze m’n HSDPA internet wel kapot gemaakt… zucht
Update: En weer internet. Ik ben back in action.
Update: Nou, 1x rebooten en internet is weer kapot 🙁

3 Comments on “Mobiel onbereikbaar

What do you think?