Ik ken de PETA eigenlijk alleen van Amerikaanse series en films; een soort dierenbescherming met een militante inslag en een holier-than-thou houding. Ze worden altijd niet zo netjes afgeschilderd, maar je verwacht daardoor eigenlijk juist dat ze hun werk wel goed doen. Nou, niet volgens dit persbericht

An official report from People for The Ethical Treatment of Animals (PETA), submitted nine months after a Virginia government agency’s deadline, shows that the animal rights group put to death more than 97 percent of the dogs, cats, and other pets it took in for adoption in 2006.

Ai. Das niet goed. Hoeveel is 97 procent dan precies?

Not counting animals PETA held only temporarily in its spay-neuter program, the organization took in 3,061 “companion animals” in 2006, of which it killed 2,981.

Okee, zeg maar gedag tegen je geloofwaardigheid… (via)

2 Comments on “People for The Ethical Treatment of Animals

What do you think?