Marina Militare aangekomen

Hij is binnen, mijn laatste horloge aankoop van 2008 (beloofd!):

En aan iedereen die zich kapot ergert aan mijn horloge posts, ja, ik zal er wat minder over praten :)

11 thoughts on “Marina Militare aangekomen”

 1. Ik vind em erg mooi. Ik irriteer me ook niet aan je posts, integendeel. Ik was nu zelfs wel benieuwd hoe duur deze was. Want dat werd niet helemaal duidelijk uit je vorige post over deze kloon.

 2. @Rik: Donderdag hoorde ik van m’n jaarclubgenoten dat ze het niet heel boeiende info vonden :). Heb ‘m op eBay gewonnen, bij [url=http://search.ebay.nl/_W0QQsassZhelenarou]deze winkel[/url] voor omgerekend ongeveer 100 euro. Daar kwamen nog wel verzendkosten bij.

  Mocht je wat meer aanwezige armen hebben dan ik bestaat er ook nog een [url=http://cgi.ebay.nl/NEW-47mm-MARINA-MILITARE-PAM-WATCH-SWAN-NECK-6497-1950_W0QQitemZ270213008378QQihZ017QQcategoryZ3857QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem]47mm model[/url].

 3. Hoi Guy,

  Als je in de gelegenheid bent, zou je dan misschien wat meer foto’s van de MM willen maken en posten (of naar mij mailen)? Mijn MM is namelijk onderweg en ik kan niet wachten…

  Bedankt alvast in ieder geval!

  P.S.: Bevalt hij nog steeds?

 4. @Patrick: Ik zal even wat uitgebreidere foto’s schieten dit weekend. Ik heb deze week nog niks anders gedragen dan de MM dus hij bevalt zeer zeker ;) welk model heb je gekozen?

 5. Hey Guy,

  Vanwege deze post van jou heb ik ook voor de Destro Titanium gekozen :P Jouw wristshot heeft mij over de streep getrokken. Ik heb namelijk voor 3/4 Indonesisch en 1/4 Chinees bloed en heb dus ook smalle polsen, maar toen ik zag hoe hij bij jou stond… Kwijl.

  Hartstikke bedankt alvast voor de foto’s Guy!

  Groetjes,
  Pat

 6. @Guy: Ontzettend, ONTZETTEND bedankt Guy. De moeite die je hebt genomen om die (overigens fantastische) foto’s te nemen is highly appreciated. Ik hoop dat je vannacht in ieder geval de slaap wat makkelijker kunt vatten :)
  Overigens ben ik zelf ook een Alpha-male :D Ik heb de Seamaster Bond en Speedmaster hommages. De Pepsi GMT-Master hommage is onderweg.

  Die Poljot Night Hawk is overigens ook waanzinnig zeg! Heb je die van iemand uit Leidschendam toevallig? (Daar heb ik mijn Seiko Black Monster weer van).

  Bedankt nogmaals Guy!

 7. @Patrick: Graag gedaan, nu heb ik weer wat foto’s om mensen op fora jaloers te maken :) . Ik kan je overigens van Alpha de Daytona chrono op basis van een ST19 zeker aanraden, ik heb zelf geen speedmaster hommage gekozen omdat ik het zo jammer vind dat de chrono met een datumcomplicatie vervangen is.

  De verkoper van de Night Hawk ken ik alleen over de mail, maar z’n bankrekening woont in Den Haag. Leidschendam is dan een steenworp afstand, dus het zou best dezelfde kunnen zijn.

Zeg het maar