Het is lente! Theoretisch dan, vorige week hadden we nog sneeuw en was ik m’n ruiten aan het krabben. Maar er komt weer warm weer aan, dus heb ik nieuwe shirts nodig voor deze zomer. Sinds dit jaar in maat small, woei! Eventjes de archieven van TCritic doorgespit, komende zomer heb ik deze shirts onder m’n jasjes:

Pierce & Pierce (American Psycho):

Death Star (Star Wars):

Call Button:

Die Hard (Super Mario):

Broken heart (Questionable Content):

Irony (Questionable Content):

Not as cool as you:

Death Panda:

Jep, ben nog steeds een nerd.

Eigenlijk wou ik ook wat Last Exit To Nowhere shirts, waar ze shirts verkopen van fictieve bedrijven uit films als Aliens, Terminator en Robocop. Eén probleem: goedkoop t-shirts scoren via de lage dollarkoers gaat lastig bij een bedrijf in Engeland. Een t-shirt van LETN kost daardoor zo’n 30 euro per stuk… daar heb ik er bijna 3 voor uit Amerika.

Mocht je overigens ook wat gaan bestellen bij BustedTees, er is nu een 25% kortingscode actief: DAILYCANDY. Samen met die lage koers erg fijn shoppen!

3 Comments on “T-shirts voor zomer 2008

What do you think?