Art of the Business Card

Met het hele afstudeergedoe in het achterhoofd zit ik al een tijdje te bedenken dat ik een visitekaartje nodig heb. Maar geen van de ideeën die ik had vond ik eigenlijk leuk genoeg. Guy Kawasaki, een van mijn grote voorbeelden, heeft onlangs een heel simpel maar uiterst effectief visitekaartje laten ontwerpen:

Want niemand heeft echt zin om alles in een 8 punts lettertype te lezen.

Ik vind het wel vet. Misschien dat ik het idee jat :)

6 thoughts on “Art of the Business Card”

  1. Heb eerder zulke designs gezien, het bevalt mij ook wel. Ik moet ook maar eens daadwerkelijk wat laten drukken, gewoon omdat het leuk is om te hebben.

  2. Hmmz, op een of andere manier doet het lettertype mij niets..

    Persoonlijk zou ik dit proberen met Helvetica, Univers of Frutiger..

  3. @Pietje: Ja, dat zijn idd heel gave designs! Alleen heel veel ervan zijn niet zo even op je eigen PC met Illustrator in elkaar te zetten :)

Zeg het maar