Recensie: Once

Nou ja, recensie… Ik heb eergisteren met Isa de film Once gekeken, omdat ik op Rik’s site ruim een half jaar geleden al zijn recensie had gelezen. En daar ben ik het nu eigenlijk helemaal mee eens. Mooie film, voornamelijk door mooie muziek en lieflijkheid van de acteurs. De noodzaak van een plot wordt ergens na het midden compleet vergeten, maar dat stoort eigenlijk weinig. Voor een diepere uitleg hiervan refereer ik naar Rik en sluit ik af met een live versie van het mooiste nummer uit de film, Falling Slowly:


(YouTube)

3 thoughts on “Recensie: Once”

  1. leuk dat je dat nog bijstond! Mijn blog? Oja die staat er inderdaad nog… ga die binnenkort maar eens redesignen naar een persoonlijke site met misschien een kleine blogruimte.

    Once: Inderdaad een mooie film. Luister de muziek nog vaak.

    Grappige noot: was met pinksteren in Praag en omdat Markéta Irglová van Tsjechische afkomst is liggen ALLE schappen daar vol met de film(muziek). Vette hit daar.

  2. Hmmm muziek is idd leuk, maar ik heb de film niet kunnen afkijken, vreselijk traag, doe mij maar vechten en schieten, zoals de nieuwe Indy, die was echt geniaal, beetje raar einde wel, maar goed…

Zeg het maar