iPhone 3GIk. Wil. Een. iPhone. 3G.

Duidelijk, toch? πŸ™‚

Na een jaar met een Windows Mobile smartfoon (Samsung i620) te hebben aangekloot ben ik tot één conclusie gekomen: ik ben het zat. Afschuwelijke interface, eindeloos proberen problemen van je telefoon op te lossen door nieuwe apps te installeren, al die frustraties, irritaties, de zin om met m’n telefoon te smijten. Laat maar. Ik wil gewoon iets dat werkt. Gewoon out-of-the-box een fijne interface, die misschien wat minder kan dan m’n oude foon, maar die me tenminste satisfaction geeft.

Maar het gaat een prijzig grapje worden… We kregen vandaag het eerste bericht vanuit T-Mobile: 3 abonnementsvormen, de goedkoopste is €29,95 per maand. Verder geen informatie…

30 euro per maand is nog best te doen. Maar wat krijg je daar dan voor? Joost stuurde op Twitter een lijst van de Duitse T-Mobile 3G prijzen door. Het is natuurlijk geen garantie dat wij hetzelfde aangeboden krijgen, maar het zal er waarschijnlijk wel op lijken… Toen werd het een stuk minder fraai:

Alle abonnementen zijn voor 2 jaar. Bij het €29 abo krijg je 50 belminuten, geen SMSjes en kost de 8GB iPhone €169,95, de 16GB iPhone €249,95. Maar! Dan heb je ook maar 500MB data per maand…
Voor ongelimiteerd data moet je de duurdere abo’s hebben, a €49, €69 of €89 per maand. De kosten van de iPhone worden dan wel rap goedkoper, maar het aantal minuten en SMSjes in je bundel is bij de duurdere abo’s nog steeds niet indrukwekkend.

Dat wordt dus minstens het €49 abo. Ik wil er echt een hebben… maar ik moet dan toch eventjes een nieuwe maandelijkse begroting maken om te zien hoe ik dat erin pas.

10 Comments on “Ik wil een iPhone 3G

What do you think?