Marina Militare op Fatboy

M’n Marina Militare horloge had al een tijdje een custom bruin leren bandje. Deze was heel gaaf, maar eigenlijk veels te lang – het uiteinde raakte bijna het horloge weer. Ik kon goedkoop een custom Fatboy bandje tweedehands overnemen en vandaag heb ik die erop gemonteerd:

Marina Militare Fatboy
Marina Militare Fatboy

Hij is een stuk korter en nog dikker (vandaar de naam Fatboy) waardoor de band netjes onder m’n pols ophoudt. Het enige wat ik nog moet fixen is een grotere gesp, het bandje is zo dik dat m’n huidige gesp niet kan sluiten:

Marina Militare Fatboy

2 thoughts on “Marina Militare op Fatboy”

  1. Erg subtiel is dat bandje niet, nee. ;) Maar wel leuk met die kruissteekjes! Past wel mooi bij ‘t horloge.

  2. Mooi ook dat die kruissteekjes puur esthetisch zijn; het leer blijft heus wel prima aan elkaar zitten zonder die stitching daar :)

Zeg het maar