Gisteren hebben Roy en ik weer eens heerlijk gekookt en gegeten. Het helpt toch een hoop als je geen rekening hoeft te houden met huisgenoten die niks lusten, dan kun je gewoon naar hartenlust maken waar je zin in hebt.

We gingen voor een tonijnsteak in coriander en basilicum marinade, a’la Jamie Oliver, met gepofte aardappelen en zelfgemaakte kruidenboter. Dat was al lekker, maar het kwam niet eens in de buurt van de salade die we erbij hadden: Watermeloen met feta.
Klinkt als een idiote combinatie, maar de smaken gaan zo perfect in elkaar over! Om het frisse zomerse gevoel nog meer nadruk te geven gaat er in de salade ook nog een handvol munt en rode ui gedrenkt in limoensap. Dat laatste is ook een onverwacht geweldig duo!

Zeker een aanrader dus voor bij je volgende BBQ.

5 Comments on “Watermeloen en Feta salade

What do you think?