Marina Militare Radiomirs

Natuurlijk moet ik iedereen wel op de hoogte houden van mijn horloge fetisjisme. Daarom foto’s van m’n twee nieuwste aanwinsten. Meer foto’s op Flickr als je doorklikt.

Een Marina Militare homage aan de Panerai Radiomir Black Seal Ceramic, op een Bob’s carbon fiber bandje.

Marina Militare Black Seal Ceramic

Een Marina Militare homage aan de Panerai Radiomir 1936 Limited Edition, op een Panatime Chameleon bandje. Dit bandje is normaal donkerbruin, maar wordt veel lichter als het gebogen en gedragen wordt.

Marina Militare 1936

3 thoughts on “Marina Militare Radiomirs”

  1. Ik haal ze op eBay, daar waren ze altijd ruimschoots te vinden voor niet teveel geld. Je kunt gewoon zoeken op ‘Marina Militare’, maar mijn favoriete verkoper is Marinawatch. Die laatste is een 47mm radiomir model met een California wijzerplaat en blauwe wijzers, zoals dit object.

    Er waren veel meer verkopers met veel meer aanbod, maar Panerai is niet zo blij dat hun horloge empire wordt ondermijnd door horloges van $100 dus is nu keihard de verkopers op eBay aan het aanpakken. Beetje lastig wel, want er staat nergens op deze horloges ‘Panerai’ – het zijn wel replica’s van het uiterlijk maar niet van het merk.

Zeg het maar