The Sound of Arrows – M.A.G.I.C.

Ik zag The Sound of Arrows beschreven worden als een mix tussen een jongere Justice (nu we het daar toch over hebben, hebben jullie A Cross The Universe al gehoord? Erg relaxte live CD/DVD combi!) en MGMT. Dat klinkt natuurlijk interessant! Was door bovenstaande teaser nog niet overtuigd, heb de muziek liever wel wat harder, maar het heeft wel wat. Luister het hele nummer hier. Benieuwd wat de rest van het album brengt!
(Vimeo)

2 thoughts on “The Sound of Arrows – M.A.G.I.C.”

  1. Wel gedownload, nog niet gezien. Had inderdaad al wat recensies gelezen dat het voornamelijk ging om beelden van de groep die zich aan het misdragen is door Amerika heen, met om de zoveel tijd een stukje concert er tussendoor ;)
    De CD is wel heerlijk! Die draai ik al een tijdje in iTunes hier.

Zeg het maar