Het is weer eens zover, de jaarlijkse vakantie update. WordPress is naar 2.7 gegaan en ik ben weer eens van theme veranderd. Na het tumblelog debacle heb ik besloten toch maar weer een normaal theme te installeren. De keuze is na een paar uur zoeken op Agregado gevallen, een vrij rustig maar fraai ontwerp met een ‘lifestream’ op de voorpagina, waarin mijn nieuwste Twitter berichten, Flickr foto’s, Delicious bookmarks, etc een plaatsje krijgen.

Eigenlijk wilde ik iets anders, meer een speelse stijl zoals bijvoorbeeld Dollarshort en Ma.tt hebben. Ik kwam daarom al snel terecht op themes als Color Paper, Notepad Chaos, WordPressFun en vooral Infinity. Designs met een aparte stijl met veel illustraties. Maar de illustraties zou ik willen vervangen met iets origineels… iets moois… iets dus waar ik op dit moment de Fotosjop skillz nog niet voor heb.

Agregado is een prima alternatief voor de tussentijd, totdat ik grafisch beter ben of ik eens een keer wat geld uitgeef en iemand wat voor me laat bouwen. Mocht je iets zien wat nog niet werkt of er lelijk uitziet, laat dan even een reactie achter. Dan kan ik er zo snel mogelijk wat aan fixen. Alvast bedankt!

3 Comments on “Upgrade en nieuwe theme

What do you think?