1 Corinthians 13

Love is patient, love is kind and is not jealous; love does not brag and is not arrogant, does not act unbecomingly; it does not seek its own, is not provoked, does not take into account a wrong suffered, does not rejoice in unrighteousness, but rejoices with the truth; bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things. Love never fails.

Geen uitleg. Deze vond ik gewoon mooi om te reposten. Je krijgt Hugh’s grote, printbare versie als je op bovenstaand plaatje klikt… (via)

Bonus: in de comment thread van Gaping Void heeft bj de tekst geïnverteerd:

Hate is not patient, is not kind, and is jealous; hate brags and is arrogant, and acts unbecomingly. Hate seeks its own, is easily provoked, does not take into account a good deed, rejoices in righteousness, but does not rejoice in truth; bears nothing, believes nothing, hopes nothing, endures nothing. Hate always fails.

Zeg het maar