Final Fantasy XIII trailer

[daily]k7GqpJHJEQuISSVL6a[/daily]

Final Fantasy is één van de beste spellicenties ooit. Oldschool japanse RPG gecombineerd met moderne supergelikte graphics. En deel 13 komt ook uit op de Xbox 360, nu Square het incompetente gedrag van Sony met z’n PS3 ook eindelijk zat is. De trailer is net een paar dagen uit en ziet er in blitse HD ge-wel-dig uit. Dus nadat Fallout 3 klaar is met uren van m’n leven verspillen zal ik met plezier meer uren aan FF13 kunnen besteden…

2 thoughts on “Final Fantasy XIII trailer”

  1. Ziet is idd erg gaaf uit, Fallout 3 is trouwens ook erg goed :) Eindelijk de xbox 360 binnen, scheelt nogal als je de handel zelf bij elkaar sleutelt via marktplaats… het wachten op de verzending was wel verschrikkelijk en om een of andere reden zit er een Sonic tennisgame bij? totaal overbodig gewicht lijkt mij :)

    zo, nu weer werken

Zeg het maar