6 thoughts on “Senseoooooooo”

  1. Maar wat vond je vervelend aan twitpic?
    Mij valt vooral het deeplinken tegen maar dat is met pixelpipe makkelijk op te lossen. Die mirrort de pics bijv naar een ftp of flickr, zodat je vanaf daar kunt deeplinken.

    1. Heb zelf twitpic nooit gebruikt. Maar als ik andermans pics wil deeplinken (en ik ben zelf ethisch genoeg om netjes terug te linken naar de source) moet ik ze dus idd zelf gaan hosten, terwijl ik juist de rechtmatige eigenaar als versie wil behouden en niet een spookversie erbij wil maken.

      Ik wil kunnen kiezen op wat voor manier de foto op mijn blog verschijnt, niet door een pichost gebonden zijn aan een thumbnail.

  2. Goed gesproken Guy! Die nare pichosts ook altijd, die gooien ook altijd roet in het eten van de ware blogger ;)

Zeg het maar