Ik kijk weinig echte TV meer. Beetje slecht, als marketeer in spe, maar qua vrijetijdsbesteding heb ik een grote opeenstapeling van series op schijf waar ik me nog doorheen moet werken. Tijd om zinloos TV te zappen heb ik dan gewoon niet. Blijkbaar heb ik daardoor ook gemist dat de AVRO een heel aardige muziekshow heeft neergezet onder de naam “Een Nieuwe Jas” – Nederlandse artiesten spelen covers, begeleid door het Metropool Orkest. Op die site kun je de volledige uitzendingen bekijken, maar op YouTube vond ik bij de AVRO account al een aantal leuke losse opnames:

Wouter Hamel – Vandaag ben ik gaan lopen

Wende Snijders – Laat Me

Sarah Bettens – Dansen Aan Zee

Thomas Acda – Slaap Zacht Elisabeth

(vergeet niet dat het geweldige origineel van dit nummer van The Counting Crows is)

Mooi…

What do you think?