Paul & Fritz Kalkbrenner – Sky and Sand

Ondertussen allang niet nieuw meer, maar wat een ontzettend lekker nummer blijft dit toch… Het is de theme song van Berlin Calling, een film die op dit moment op internet zeer geprezen wordt. Het gaat volgens de verhalen over een DJ die net voor z’n grootste optreden ooit een overdosis krijgt en in een inrichting terecht komt… Jammer genoeg spreek ik geen woord Duits en heeft de screener die op internet staat natuurlijk geen ondertitels. Lastig dus. Het nummer zelf komt al met enige regelmaat over de radiogolven heen, maar ik geloof niet dat ik ‘m tot nu toe op TV gezien heb. Wel heeeerlijke achtergrondmuziek met het huidige zomerweer.

3 thoughts on “Paul & Fritz Kalkbrenner – Sky and Sand”

  1. Wat bijzonder toevallig. Ik had ‘m al even gedownload maar vandaag voor het eerst aangezet; de soundtrack van deze film. Erg lekkere muziek van die Paul Kalkbrenner!

    1. De rest van de soundtrack vind ik ook fijn, maar dit nummer steekt er op dit moment nog steeds wel erg positief tussenuit!

Zeg het maar