Ik had het vorige week al op twitter verklapt, maar het is eindelijk zo ver… ik heb een baan!

En nee, ik ben nog niet afgestudeerd 😉

Vanaf vandaag werk ik als Junior Online Strateeg bij reclamebureau Etcetera in Amsterdam, bekend van de bol.com campagnes, drie dagen in de week. In de overige twee dagen en het weekend moet ik m’n afstudeeronderzoek afmaken. ‘t Was vanochtend nog best zwaar om om 6 uur ‘s ochtends m’n bed uit te stappen en richting Amsterdam Zuid te gaan (kwam ook omdat ik pas na 4 uur in slaap was gevallen) maar dat went vanzelf wel. En anders drink ik gewoon wat extra koffie 😀

Kan eigenlijk niet in woorden zetten hoe vet ik dit echt vindt. Ik ben ooit communicatiewetenschappen gaan studeren omdat ik de reclame in wou, dat dat ook lukt en dan ook nog eens op social media gebied had ik echt niet verwacht in deze tijden! Lekker aan de slag dus!

7 Comments on “Arrrbeider

What do you think?