Non-Photo365 #4 – Before…

Ai, heb ik op dag #4 van m’n Photo365 al gefaald?

Beetje wel.

Ik ben wederom bezig met een dieet en het is bekend dat één van de meest motiverende dingen die je kunt doen een Before foto maken is. Gewoon alleen in je boxershort, buik niet inhouden, en dan een foto van voren en een van opzij. Eerlijk voor uitkomen wat de schade is. Vandaar het idee om mijn before pic te schieten en die meteen als dag #4 van de 365 te gebruiken. Juist het publiekelijk maken van dat soort foto’s is een extra motivatie lees je vaak, de (ingebeelde) sociale druk om er dan echt wat aan te doen is immens.

Maar op het laatste moment, net voor ie online moest komen, werd ik toch te pussy.

Dus: als ik m’n goal haal (60kg op de weegschaal, max 14% lichaamsvet) komt de foto online als deel van de 365 – samen met een After pic. Zo niet… dan negeren we gewoon dat ie ooit gemaakt is. Dat is voor iedereen beter :)

6 thoughts on “Non-Photo365 #4 – Before…”

    1. @Fredoichi 1,73m. Ik woog 60kg voor ik ging studeren, vandaar de gekozen target weight. Doel is ook meer het vet dan gewicht verliezen.

    2. @GuySie Aight, ben je langer dan ik… ben ook aan het minderen nu, maar als ik naar 60 moet blijft er niks van me over. Leeftijd ey…

Zeg het maar