Luistert er iemand naar podcasts en videocasts? Ik heb een tijdje podcasts automatisch via iTunes op m’n Nano laten zetten en Democracy geïnstalleerd gehad, maar na mijn Vista installatie is dat er niet meer van gekomen… en ik mis het eigenlijk ook niet. Het probleem van ‘casts is dat ze van nature inefficiënt zijn; je kunt er niet doorheen scannen zoals dat bij een tekst gaat. Je moet 1-op-1 tijd besteden aan het luisteren. Ik ben van nature een speedreader, ik erger me er kapot aan als ik moet wachten op langzame sprekers of slecht edit-werk. Een voorbeeld zijn de vidcasts van Scoble, toch een van mijn favoriete bloggers maar gezegend met een werkelijke incompetentie op het gebied van video editing. Een vidcast van een vol uur is niet vreemd bij hem.

Toch ben ik benieuwd of ik iets waardevols aan het missen ben… gooi goede pod/vidcasts maar in de comments als je iets cools weet!

3 Comments on “Pod/vidcasts

What do you think?