Net als vorig jaar leek The Next Web conference me verdomd interessant om heen te gaan, maar erg prijzig. 750 euro ex btw is niet iets wat je als student eventjes ophoest. En omdat m’n afstudeerplannen nog zo onduidelijk waren wou ik niet zomaar plannen maken voor een evenement midden in de week… Toevallig zag ik net voor het weekend op Twitter langskomen dat ze dit jaar aan een studententarief zijn gaan doen. Het bleef erg prijzig, 300 euro inc btw. Maar nu dus wel betaalbaar, ook voor studenten.

Zonet toch maar het uiteindelijke besluit genomen, de creditcard erbij gepakt en een kaartje besteld. Investering in m’n toekomst, zullen we maar zeggen. Met een beetje geluk kom ik er een vette start-up tegen die een afstudeerder communicatie/marketing kan gebruiken!

3 Comments on “Gepland: The Next Web 2008

What do you think?