Na jaren trouwe dienst nemen wij, met pijn in ons hart, afscheid van Madeleine. Haar inzet kende geen grenzen, haar ouderdomskwaaltjes werden haar immer vergeven. Maar toen haar zusje als rechtmatige opvolgster haar plek innam verviel Madeleine in een diepe depressie waar zij nooit meer uitgekomen is. Het was haar laatste wens om, indien zij bezweek en zelfs niet meer in staat was van haar plek te komen, zelf een keuze te mogen maken haar leven te beƫindigen.

Door een zevenkoppige erewacht werd Madeleine naar haar laatste rustplaats gebracht. Daar werden haar resten een eervol einde gegeven door ze te verspreiden over de velden van de stort te Enschede, zoals zij ons in haar laatste wensen verzocht had.

Voor foto’s van de plechtigheid, as usual: Flickr set (om grote versies te downloaden), grote slideshow, of hieronder:

(Mocht je het niet begrijpen, ja, Madeleine is onze oude AEGEE IK caravan)

3 Comments on “R.I.P. Madeleine

What do you think?