22 April 2006

myStatus widget

By In Uncategorized

Widgets zijn een nieuw systeem in WordPress om een sidebar makkelijk en dynamisch te vullen met inhoud. Omdat het systeem relatief nieuw is zijn er nog niet veel verschillende widgets ter vervanging van oldschool sidebar functionaliteit. Ik miste bijvoorbeeld een myStatus widget. Gelukkig is het heel makkelijk om die te maken (ik heb maar 1 regel code aan hoeven passen in de voorbeeld-widget). Zoek je zelf toevallig net een myStatus widget? Download hem vanaf hier:

myStatus Widget 0.1

2 Comments
  1. […] This plugin creates a widget for users of the myStatus plugin. Others are paranoid about it but I like having up-to-the-minute stuff in my sidebar. […]

    Reply
  2. ulli 29 April 2006

    hi can you tell me if you know with which version the bastard pack is going? i have wordpress 2.0.2 and it doesnt run… can you help me? i don’t see the grafics. do you use this pack too? greetings from germany 😉

    Reply

What do you think?