20 May 2006

Graduation

By In Tekst

Ik zat net de season finale van The O.C. te kijken, waar alle hoofdrolspelers naar graduation gingen en hun diploma kregen. Deed me spontaan denken aan m’n eigen ‘graduation’ aan het Da Vinci College, waar ik op krukken heen moest (omdat ik tijdens de generale repetitie van de eindmusical m’n enkel had gebroken). Tijdens de uitreiking moesten alle leerlingen het podium op om hun diploma in ontvangst te nemen, jammergenoeg was het trapje het podium op een beetje hoog. Met pijn en moeite kwam ik het trapje op, tot vermaak van de coördinatrice die de zaal wist te melden dat dit “… de meeste moeite is die Guy de afgelopen zes jaar heeft gedaan om z’n diploma te halen”.

1 Comment
  1. JW 22 May 2006

    Haha, mooie anekdote, scherpe coördinatrice! 🙂

    Reply

What do you think?