21 August 2006

Lowlands

By In Tekst

Het was gaaf! En in tegenstelling tot de weersverwachting waren de eerste 2 dagen van het type zon, blauwe hemel en 25 graden celcius. Jammergenoeg was de 3de dag dan weer wel onweersbuien en wolkbreuken, maar je kunt niet alles hebben. Optredens die ik gezien heb:

Vrijdag
Spinvis
Matisyahu
CKY
Razorlight
Fun Lovin’ Criminals
Bloc Party
DJ Shadow
Hard-Fi
Tiga

Zaterdag
Urban Dance Squad
Infadels
Dirty Pretty Things
Massive Attack
Night of Comedy

Zondag
Pete Philly & Perquisite
!!!

Euh, als je er zo naar kijkt was mijn vrijdag beter gevuld 🙂 ik mis op zondag ook veel optredens omdat ik naar huis ging om m’n hertentamen te leren. Anders was ik ook nog naar Danko Jones, Arctic Monkeys, Belle & Sebastian en Muse (of Less Than Jake, maar die heb ik ondertussen wel vaker gezien) geweest.

Top 3 optredens:
1. Infadels. Oh mijn god wat was dat een gaaf optreden. Ik ken niks van ze en nog was het gaaf. Ik ga meteen alles downloaden.
2. Massive Attack. Heerlijk vooraan gestaan bij het tweede hek en elk basloopje door me heen voelen trillen.
3. Razorlight. Kende ik ook nog niet, maar was ook super!

Tegenvallers:
1. Spinvis. Die kerel kan niet zingen en z’n band kan niet spelen. Heel kut.
2. Hard-Fi. Heel veel over gehoord, veel van verwacht, maar in de realiteit niet de meest interessante lui om naar te moeten kijken. En de zanger is een arrogante pik.

Nu hard aan de slag om m’n tentamen van dinsdag te leren…

What do you think?