5 September 2006

Digitale Fotografie sites

By In Tekst

Ik ben een beetje op zoek naar sites over digitale fotografie om beter te leren omgaan met de 350d. Is toch zo’n 1200 euro aan gear, zonde om daar niet heel goed mee te worden. Wie heeft er nog interessante links? Ben net deze tegengekomen:

Photography is all about light

9 Comments
 1. Evan 6 September 2006

  Zelfde verhaal bij mij…

  Reply
 2. Guy 6 September 2006

  Denk dat ik me in ga schrijven voor deze cursus van het Vrijhof.

  Reply
 3. Evan 7 September 2006

  Lijkt me ook een goede optie voor mij. Ik hou het in m’n achterhoofd!

  Reply
 4. Evan 7 September 2006

  In mijn master (Design & Styling) zit ook het keuzevak ‘productfotografie’. In voorgaande jaren bleek dit erg leerzaam en interessant te zijn. Dit jaar wordt het uitgebreid van 2 naar 5 ECTS. Wellicht dat dit vak in het kader van jouw afstuderen een optie is, collegegeld betaal je toch;)

  Reply
 5. Guy 7 September 2006

  Ik heb net te horen gekregen dat ik geen vakken van andere studies mag kiezen, behalve als ik kan uitleggen dat ze bv in het verlengde liggen van m’n minor. Wel fijn dat de ‘keuzeruimte’ je ook zoveel keuze laat… 🙁

  Reply
 6. Van der Hoorn 7 September 2006

  Extra vakken mag natuurlijk altijd. Je hebt er alleen niets aan voor je studie. Maar je kunt het zien als een gratis opleiding oid. Of je het vak haalt of niet maakt ook niet uit.

  Reply
 7. Guy 7 September 2006

  Goed punt… ben meteen maar even wezen kijken op VIST maar productfotografie blijkt dan weer als vooreis “Bachelor IO” te hebben… das natuurlijk wel wat lastig 🙂

  Ik ga even kijken of ik nog wat speling heb in m’n rooster, op zich zou het een boeiend vak kunnen zijn om erbij te doen.

  Reply
 8. Evan 8 September 2006

  Je kunt (als het goed is) het vak altijd volgen, alleen moet je even lobby’en bij de coordinatoren als je je cijfer geregistreerd wil hebben.

  Reply
 9. sandra 19 September 2006

  Kijk eens op de site van http://www.ernstdirksenfotografie.nl Hij geeft workshops natuurfotografie, maakt prachtige foto’s met de EOS en kan je vast ook veel leren over het omgaan en de mogelijkheden van je camera.

  veel succes
  gtz Sandra

  Reply

What do you think?