24 October 2006

Afvallen, deel 2

By In Tekst

Wat de fuck… Ik weeg mezelf al een maand of 8/9 een keer of 2, 3 per week. ‘s ochtends bij het wakker worden, nadat ik heb gedouched en gescheten enzo, dus redelijk consistent. Ik kom altijd uit op de 70,nogwat kilo, met soms wat kleine uitstapjes naar boven toe, maar nooit de 69 in. Ik leef nu één week gezond: geen alcohol, geen frisdrank, geen simpele koolhydraten (suiker), zo min mogelijk slecht vet, proberen onder de 1500 kcal per dag te blijven. Prima enzo, maar vanochtend woog ik mezelf voor de eerste keer en nu weeg ik 67,3 kilo.

Het is niet normaal om 2,7 kilo in een week af te vallen, zeker niet als je erbij bedankt dat ik nog niet ben begonnen met sporten (Fitness/krachthonk unit moeten nog even aan m’n SUAC toegevoegd worden). Volgens BFFM betekent dat dat ik spiermassa aan het verbranden ben in plaats van vet 🙁 ik ga toch deze week maar even achter die kaart aan, ik heb al niet zoveel spieren.

4 Comments
 1. Van der Hoorn 24 October 2006

  Spieren zijn zwaarder dan vet. Als je dus gaat sporten, ga je dus straks aankomen.

  Reply
 2. Klif 25 October 2006

  Dude, weet je wat misschien ook nog zou helpen: als we nou jouw auto tegen mijn fiets ruilen 😛

  Reply
 3. Van der Hoorn 26 October 2006

  Doe maar niet Klif! Want dan moet je nog steeds elke keer lopen. >:)

  Reply
 4. […] waarin ik mijn plannen om af te vallen omschreef. Ik woog op dat moment iets meer dan 70kg. Eén week later woog ik 67,3kg, twee weken daarna 65,7kg. Op 7 december woog ik 63,8kg, twee weken daarna kocht ik […]

  Reply

What do you think?