26 November 2006

Grolsch teksten

By In Uncategorized

Tijdens het updaten van m’n iTunes library kwam ik enkele Grolsch CDs tegen zonder cover. Nu ben ik een neuroot als het op muziek aankomt en moest ik meteen op zoek naar covers voor deze CDs… de covers voor Blik op de Tijd en The Sound of Grolsch had ik best snel gevonden, de cover voor Op een dag… staat echter nergens op internet. Ik vond daarentegen wel een blog van een Grolsch verzamelaar. Die had op z’n blog een lijstje staan van teksten op Grolsch bierflesjes. Een paar die ik echt heel goed blijf vinden:

Hoeveel heb je écht nodig?
Een achteloze blik in iemands koelkast vertelt vaak meer dan de boekenkast
Smaak is te koop
Hoeveel heb je nodig om te weten hoe weinig je nodig hebt?
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren

What do you think?