24 April 2007

Nikerunning week 2, maandag

By In Uncategorized

Dag 5.

Week 2 Monday: 20 min: walk 1 min, jog 2 min

Dat ging niet helemaal goed… 1 minuut lopen op 2 minuut rennen ging beter dan verwacht, zeker een verbetering gezien vorige week, maar na 12 minuten was ik er helemaal doorheen. Nog een paar pogingen om te rennen gedaan maar uiteindelijk terug naar huis gelopen. Nu 2,36km in 21:55, ik blijf redelijk consistent in wat ik haal.

Vandaag ook voor het eerst even wat gestretched na het rennen. Toch fijn als je huisgenoten hebt die je erop wijzen dat dat een goed idee is, voel me nu een stuk beter dan vorige week na het rennen.

Ik heb de Nike+ plugin nu aangepast zodat ie m’n laatste 5 runs laat zien en er grafiekjes van maakt, het zit links in de sidebar van m’n site. Leuk speelgoed, je kunt er erg duidelijk in zien hoe ik gelopen heb.


Ai, dat ziet er niet goed uit. M’n average is stijgend. Ik ga deze week weer op een basic restrictief dieet en proberen m’n average naar de 60,0kg te krijgen.

3 Comments
 1. Joram 26 April 2007

  Wat krijgen we nou, 30 graden te warm om te lopen? Weet je hoe warm het in Kenia dikwijls is 😉

  Ik kan me heel goed voorstellen dat lopen in de volle zon niet zo prettig is, maar uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het tegen een uur of half 9 ‘s avonds prima gaat…

  Reply
 2. Guy 2 May 2007

  ‘s avonds lopen gaat ook prima, maar mijn enige time-slot was op die middag tussen 5 en 6 uur… dan wordt het toch heel lastig.

  Ben nu overigens even uit de running, heb last van m’n knie sinds m’n run van vorige maandag… denk dat ik toch wat verkeerd loop ofzo. Ik wil even wachten tot dat echt over is, heb geen zin om m’n gewrichten naar de f*ck te helpen.

  Reply
 3. Joram 2 May 2007

  Mmm… tsja, het is inderdaad niet het meest comfortabele tijdstip, maar gaat ook wel als je goed op water let en de juiste kleding hebt (niet katoen).

  Is inderdaad verstandiger even rustig aan te doen. Denk trouwens ook aan een goede warming up voor het lopen…

  Reply

What do you think?