12 November 2006

Lege kamer in Huize Picasso

By In Uncategorized

We hebben sinds vandaag weer een lege plek in huis; Jelena is verhuisd. Het is inderdaad een beetje snel, ze heeft hier maar 2 maanden gewoond, maar ze heeft een huisje gekregen samen met haar vriendje en die wil heel graag samenwonen. Tjah, burgerlijkheid, wat doe je eraan.

Maar we hebben dus weer een vrije kamer in Huize Picasso. Mocht je nog iemand weten (liefst een leuke spontane meid, aangezien we toch graag de man/vrouw ratio in huis willen houden) die een kamer zoekt houden we ons aanbevolen.

Overigens, ik heb vandaag HuizePicasso.nl maar weer eens geupdate en ben erachter gekomen dat ik m’n images nooit geoptimaliseerd heb… Ik heb alle plaatjes eens door Photoshop heen gegooid en ze zijn nu allemaal ongeveer een kwart van hun vorige filesize… de huissite zou nu eindelijk eens snel moeten laden.

What do you think?