8 November 2006

Nieuw horloge binnen

By In Tekst

Ik heb m’n horloge binnen! ๐Ÿ˜€ Zal morgen de 350 er even bij pakken en wat macro’s schieten.

Ik kwam trouwens een advertentie tegen voor een gaaf horloge: de Jaeger-leCoultre Gyrotourbillon. Tourbillons werden origineel gemaakt om de invloed van zwaartekracht op de tijdsmeting tegen te gaan; het mechaniek van het horloge werd in een draaiende behuizing in het horloge gestopt. Hierdoor was de invloed van zwaartekracht op het horloge gemiddeld nul (kracht over tijd verdeeld over alle richtingen). Bij Jaeger-leCoultre gaan ze nog een stapje verder: Voor $275.000,- maken zij een ronde tourbillonbehuizing die over 2 assen draait! Niet te betalen. Wel gaaf. Klik hier voor een (langzame) foto slideshow.

1 Comment
  1. Aisha 8 November 2006

    …Ik hou ‘t wel mooi bij m’n CK’tje van 6 jaar terug. รขโ€šยฌ48 als ik er een origineel CK bandje op had willen zetten is me al iiiets te veel, laat staan een horloge van die prijsklasse. ๐Ÿ˜› (Het werd overigens een goedkoper bandje met wat geschroef om ook het matte CK uiteinde erop te krijgen, dus je merkt er niets van. Bijenkorf doet toch wel aan goede klantenservice!)

    Oh trouwens, m’n info hierboven voor reacties staat opgeslagen maar als ik ‘t wil veranderen in Firefox, doet ‘t klikken op “Verander” vrij weinig. Terwijl dat voorheen wel kon. Ligt dat aan mij?

    Reply

What do you think?